Video

Drone maakt betoverende beelden van IJsland

IJsland is een land dat erom vraagt om gefilmd en gefotografeerd te worden. De bemoste lavagronden, de verstilde meren, de ijsblauwe watervallen: waar je de cameralens ook richt, de rauwe natuur laat een overweldigende indruk achter. Helemaal als je het land vanuit het perspectief van een drone bekijkt, zoals in onderstaande video.

De beelden werden opgenomen met een DJI Phantom 2 met de Zenmuse H3-3D gimbal. De gebruikte camera was een GoPro Hero 4 Silver. De beelden werden opgenomen in een resolutie van 2.7k en daarna omgezet naar HD (1080p). Voor een extra dramatisch effect werden de beelden met 20% vertraagd.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Drone maakt betoverende beelden van IJsland

  • Erg mooi. Aangezien ik naar IJsland op vakantie ga later dit jaar heb ik al aardig wat filmpjes gezien, waaronder deze.
    Eentje die ik afgelopen week tegenkwam wil ik jullie niet onthouden. Een film van 3 Fransozen met een Inspire drone: https://www.youtube.com/watch?v=l3Zl_XnQFng

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier