BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone maakt betoverende beelden van IJsland

IJsland is een land dat erom vraagt om gefilmd en gefotografeerd te worden. De bemoste lavagronden, de verstilde meren, de ijsblauwe watervallen: waar je de cameralens ook richt, de rauwe natuur laat een overweldigende indruk achter. Helemaal als je het land vanuit het perspectief van een drone bekijkt, zoals in onderstaande video.

De beelden werden opgenomen met een DJI Phantom 2 met de Zenmuse H3-3D gimbal. De gebruikte camera was een GoPro Hero 4 Silver. De beelden werden opgenomen in een resolutie van 2.7k en daarna omgezet naar HD (1080p). Voor een extra dramatisch effect werden de beelden met 20% vertraagd.

DroneLand ROC-light

One Response

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.