Unieke kerstverlichting in Amerikaanse woonwijk gefilmd door UAV

De bewoners van deze typisch Amerikaanse suburb kwamen op het lumineuze idee om de kerstverlichting in en om hun huizen met elkaar te verbinden, met als gevolg dat er op de maat van de muziek allerlei complexe lichtpatronen door de wijk flitsen. De lichtshow werd vanuit de lucht gefilmd door een drone; het resultaat zie je hieronder. Only in America… 

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier