Verken de Mont Saint-Michel per drone

Al eeuwen spreekt het Normandische schiereiland Mont Saint-Michel tot de verbeelding. Het eilandje ligt een kilometer uit de kust van Normandië en kan alleen bereikt worden via een smalle, verhoogde weg. De abdij en de nauwe trapstraatjes trekken jaarlijks ruim 3 miljoen toeristen van over de hele wereld. Het spreekt voor zich dat het rotsstadje een perfect decor voor luchtopnamen vormt, zoals in onderstaande video te zien is.

http://vimeo.com/70280234

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.