Lucas van Oostrum: ‘De revolutie van drones is niet meer te stoppen’

In een groot artikel in de Metro van 16 december j.l. komt Lucas van Oostrum van Aerialtronics aan het woord. Volgens Van Oostrum, directeur van de in Scheveningen gevestigde dronefabrikant, is er binnenkort sprake van een ‘megamarkt’ voor drones. Zelf heeft Van Oostrum te maken met de meest uiteenlopende klanten, van bouwbedrijven en boeren tot brandweer en politie. Het volledige artikel lees je hieronder.

Artikel Metro over Aerialtronics

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier