Lucas van Oostrum: ‘De revolutie van drones is niet meer te stoppen’

In een groot artikel in de Metro van 16 december j.l. komt Lucas van Oostrum van Aerialtronics aan het woord. Volgens Van Oostrum, directeur van de in Scheveningen gevestigde dronefabrikant, is er binnenkort sprake van een ‘megamarkt’ voor drones. Zelf heeft Van Oostrum te maken met de meest uiteenlopende klanten, van bouwbedrijven en boeren tot brandweer en politie. Het volledige artikel lees je hieronder.

Artikel Metro over Aerialtronics

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.