Video

Kom in de kerstsfeer met dit ludieke dronefilmpje

De kerstman krijgt dit jaar een helpende hand aangeboden door drones, die – zoals je in onderstaande video kunt zien – perfect in staat zijn om kerstpakketjes af te leveren. Ook is een UAV een ideaal hulpmiddel om een piek op een hoge kerstboom te zetten. In het filmpje figuren twee verschillende multirotors van DJI: een S900 hexacopter en de bekende Phantom quadcopter.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier