Kangoeroe vs. drone: 1-0

Dieren filmen met een drone kan mooie beelden opleveren, maar je moet niet te dichtbij willen komen: uit angst zullen de meeste dieren uiteindelijk vluchten. Maar niet elk beest laat met zich sollen: de kangoeroe in onderstaand filmpje uit Australië vond het irritante gezoem van de quadcopter boven z’n hoofd op een gegeven moment wel mooi geweest en met één welgemikte klap slaat het dier de drone uit de lucht. De UAV overleefde het incident niet.

https://www.youtube.com/watch?v=UFWUlObSgn0

Bestel de Mavic Air direct bij DJI
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel de Mavic Air bij DJI
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.