Kangoeroe vs. drone: 1-0

Dieren filmen met een drone kan mooie beelden opleveren, maar je moet niet te dichtbij willen komen: uit angst zullen de meeste dieren uiteindelijk vluchten. Maar niet elk beest laat met zich sollen: de kangoeroe in onderstaand filmpje uit Australië vond het irritante gezoem van de quadcopter boven z’n hoofd op een gegeven moment wel mooi geweest en met één welgemikte klap slaat het dier de drone uit de lucht. De UAV overleefde het incident niet.

https://www.youtube.com/watch?v=UFWUlObSgn0

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier