Kerstmarkt Leiden gefilmd door drone

Met de kerst in aantocht wordt YouTube momenteel overspoeld door ludieke en stemmige dronefilmpjes uit de VS. Ook Nederlandse dronevliegers trekken erop uit en gisteren verscheen onderstaande video van een vlucht over de kerstmarkt te Leiden. Het zijn mooie beelden, maar een waarschuwing is op zijn plaats: het is volgens de regelgeving niet toegestaan om zonder ontheffing boven stedelijk gebied of boven mensenmassa’s te vliegen en de boetes zijn niet mals.

https://www.youtube.com/watch?v=RwTpbHT-NtU&feature=youtu.be

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier