Video

Prominente rol voor DJI Phantom in muziekvideo Zara Larsson

Langzaamaan worden drones gemeengoed. Dat blijkt wel uit het feit dat je steeds vaker onbemande luchtvaartuigen voorbij ziet komen in populaire cultuur als TV-series en films. En ook de muziekindustrie heeft interesse: in de nieuwe muziekvideo ‘Weak Heart’ van de Zweedse zangeres Zara Larsson komt de DJI Phantom volop in beeld. In de videoclip zijn ook enkele fragmenten te zien die opgenomen zijn met de quadcopter.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier