Prominente rol voor DJI Phantom in muziekvideo Zara Larsson

Langzaamaan worden drones gemeengoed. Dat blijkt wel uit het feit dat je steeds vaker onbemande luchtvaartuigen voorbij ziet komen in populaire cultuur als TV-series en films. En ook de muziekindustrie heeft interesse: in de nieuwe muziekvideo ‘Weak Heart’ van de Zweedse zangeres Zara Larsson komt de DJI Phantom volop in beeld. In de videoclip zijn ook enkele fragmenten te zien die opgenomen zijn met de quadcopter.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.