BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Nieuwe extreme sport: drone catching

Met een drone vliegen is leuk, maar er één uit de lucht plukken terwijl je zelf in vrije val op de aardbodem afstormt is nog veel gaver. Dat vinden althans de waaghalzen van de Flying Frenchies, een Frans stuntteam dat onder andere bekend is geworden door te koorddansen tussen twee luchtballonnen.

Het team heeft voor haar laatste stunt de handen ineen geslagen met dronefabrikant Parrot. In onderstaande video is te zien hoe een koorddanser en een basejumper trachten om een Bebop Drone in volle vlucht te vangen. Heb je hoogtevrees? Dan kun je de video maar beter niet bekijken…

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.