Ook Nederlands vuurwerk op diverse plaatsen gefilmd door drones

Niet alleen in Sydney werd het vuurwerk tijdens de jaarwisseling door drones gefilmd, ook in ons land trok menig dronepiloot eropuit om het vuurwerk vanuit de lucht vast te leggen, ondanks het feit dat het volgens de regelgeving verboden is om ‘s nachts met een drone te vliegen. Hieronder vind je een aantal filmpjes die vandaag verschenen op YouTube. Maar geen ervan haalt het bij dit vuurwerkfilmpje, dat inmiddels al meer dan tien miljoen keer bekeken is.

360º-fotografie en -video
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools KabelDrone demodag
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.