Leeuw valt neergestorte drone aan

Met een drone boven een stel leeuwen vliegen en deze angst aanjagen: dat is vragen om problemen. Zeker als je de controle over je drone verliest en deze neerstort in de buurt van diezelfde leeuwen… Deze dronepiloot heeft hopelijk zijn lesje geleerd: vlieg nooit met een drone boven (wilde) dieren.

360º-fotografie en -video
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel de Mavic Air bij DJI
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.