Video

Leeuw valt neergestorte drone aan

Met een drone boven een stel leeuwen vliegen en deze angst aanjagen: dat is vragen om problemen. Zeker als je de controle over je drone verliest en deze neerstort in de buurt van diezelfde leeuwen… Deze dronepiloot heeft hopelijk zijn lesje geleerd: vlieg nooit met een drone boven (wilde) dieren.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier