Heb je hoogtevrees? Kijk dan niet naar deze video

Je zult als monteur toch maar het lampje in de top van een 457 meter hoge tv-toren moeten vervangen… Klimmer Kevin Schmidt deed het, en terwijl hij de televisiemast inklom maakte een drone adembenemende opnamen van de klimactie.

De KDLT toren bij Salem in de Amerikaanse staat South Dakota is inmiddels buiten gebruik, maar om te voorkomen dat piloten de mast missen in het donker moet er eens in de zoveel tijd iemand omhoog om de lamp te vervangen. En als je daarmee klaar bent, dan maak je natuurlijk een selfie!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.