BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Dit is misschien wel de coolste dronevideo tot nu toe

Dat je met een hobbydrone zoals de DJI Phantom prachtige luchtvideo’s kunt maken is onderhand wel bekend. Maar met oog voor landschapsfotografie, goede vliegskills, een reislustige instelling, een pakkende soundtrack én vaardigheid met het monteren van videobeelden kom je nog een stuk verder, zoals onderstaande video bewijst.

De 21-jarige Alexander Meliss (Meli voor vrienden) uit het Italiaanse Bolzano is verantwoordelijk voor de video. Al sinds hij school verliet is hij bezig met fotografie en videoproductie. Een jaar geleden kocht hij een DJI Phantom quadcopter met een GoPro camera. Met de beelden die hij sindsdien maakte, creëerde hij deze compilatievideo van een kleine vier minuten. Het is absoluut aan te raden om de video beeldvullend af te spelen, en vergeet niet om het volume omhoog te draaien!

Hieronder een aantal screenshots uit de video:

Compilatievideo1

Compilatievideo7

Compilatievideo6

Compilatievideo5

Compilatievideo4

Compilatievideo2

Compilatievideo3

Compilatievideo Alexander Meliss

Voor wie meer wil lezen over de totstandkoming van de video, de gebruikte apparatuur en de postproductie schreef Alexander dit ‘behind the screens‘ artikel.

DroneLand ROC-light

One Response

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.