Mooie winterse dronevideo van Chicago

Bij ons wil de winter maar niet op gang komen, maar in Chicago is het momenteel al weken achtereen bijzonder koud. Colin Hinkle trok er verspreid over een paar dagen met zijn DJI Phantom 2 met GoPro Hero 4 camera op uit om beelden te maken van de door winterweer getroffen stad en maakte een compilatie. In de video komen onder andere de skyline van downtown Chicago voorbij, alsook scenes met daarin treinen van CTA, Lake Michigan, de Chicago River en Maggie Daley Park.

CameraNU.nl opruiming
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.