Mooie winterse dronevideo van Chicago

Bij ons wil de winter maar niet op gang komen, maar in Chicago is het momenteel al weken achtereen bijzonder koud. Colin Hinkle trok er verspreid over een paar dagen met zijn DJI Phantom 2 met GoPro Hero 4 camera op uit om beelden te maken van de door winterweer getroffen stad en maakte een compilatie. In de video komen onder andere de skyline van downtown Chicago voorbij, alsook scenes met daarin treinen van CTA, Lake Michigan, de Chicago River en Maggie Daley Park.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!