Dramatische dronevideo toont verwoestingen vliegveld Donetsk

Donetsk International Airport was ooit een moderne luchthaven, maar is nu niet veel meer dan een aan gort geschoten verzameling gebouwen omgeven door start- en landingsbanen die nog het meest aan een maanlandschap doen denken. Het vliegveld was maandenlang het toneel voor heftige gevechten tussen het Oekraïense leger en separatisten. Het resultaat van de beschietingen is pijnlijk zichtbaar in onderstaande video, die onlangs door een Oekraïens team met een drone werd opgenomen.

Onderstaande foto toont het vliegveld in betere tijden (CC-BY-SA Michael1238):

Vliegveld Donetsk

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.