Prachtige drone-tour door Hearst Tower

Met drones kun je niet alleen adembenemende filmpjes van de buitenkant van markante gebouwen maken, je kunt er ook prachtige indoor beelden mee opnemen. Dat bewijst onderstaande video, die werd gemaakt ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de Hearst Tower in New York.

De video wordt ingeleid door de architect van het gebouw, Lord Norman Foster. De UAV neemt je mee langs een aantal unieke interieurkenmerken en vliegt onder andere over de redacties van Hearst-uitgaven als The Oprah Magazine en Popular Mechanics. Ook de buitenzijde van het 46 verdiepingen tellende gebouw komt in beeld.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak kans op deze backpack t.w.v. € 199,-!

We hebben weer een mooie winactie lopen! Wil jij deze Torvol Drone Adventure Backpack ter waarde van € 199,- winnen? Check snel onze review en lees hoe je kans maakt op een hagelnieuw exemplaar van deze backpack voor outdoor beeldmakers!