Video

Prachtige drone-tour door Hearst Tower

Met drones kun je niet alleen adembenemende filmpjes van de buitenkant van markante gebouwen maken, je kunt er ook prachtige indoor beelden mee opnemen. Dat bewijst onderstaande video, die werd gemaakt ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de Hearst Tower in New York.

De video wordt ingeleid door de architect van het gebouw, Lord Norman Foster. De UAV neemt je mee langs een aantal unieke interieurkenmerken en vliegt onder andere over de redacties van Hearst-uitgaven als The Oprah Magazine en Popular Mechanics. Ook de buitenzijde van het 46 verdiepingen tellende gebouw komt in beeld.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier