BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Prachtige drone-tour door Hearst Tower

Met drones kun je niet alleen adembenemende filmpjes van de buitenkant van markante gebouwen maken, je kunt er ook prachtige indoor beelden mee opnemen. Dat bewijst onderstaande video, die werd gemaakt ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de Hearst Tower in New York.

De video wordt ingeleid door de architect van het gebouw, Lord Norman Foster. De UAV neemt je mee langs een aantal unieke interieurkenmerken en vliegt onder andere over de redacties van Hearst-uitgaven als The Oprah Magazine en Popular Mechanics. Ook de buitenzijde van het 46 verdiepingen tellende gebouw komt in beeld.

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.