BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Demovideo toont mogelijkheden ‘follow me’-modus Yuneec Q500

Eén van de interessante features van de onlangs geïntroduceerde Yuneec Q500 quadcopter is dat de drone beschikt over een ‘follow me’-modus. Hierbij volgt de cameradrone de remote control, en houdt daarbij de camera automatisch gericht op de bestuurder. Ook is het mogelijk om de relatieve positie van de drone aan te passen: je kunt de drone dus vanuit verschillende locaties laten filmen. Hierdoor kun je creatieve actiefilmpjes maken, zoals je hieronder kunt zien.

De Yuneec Q500 Typhoon is een ‘ready to fly’ quadcopter, compleet met camera en remote control. De afstandsbediening beschikt over een ingebouwd display waarop je de first person view en telemetrie kunt bekijken. De cameradrone is te koop voor een kleine 1.200 euro en vormt daarmee een interessant alternatief voor onder andere de populaire DJI Phantom 2 Vision+.

Dronefotografie (2016)

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.