Downhill longboarding met een DJI Phantom

Drones en actiesporten, het is een match made in heaven. Schokkerige GoPro-filmpjes vanaf een helm kunnen echt niet meer anno 2015, je moet je stunts tegenwoordig minstens met een quadcopter vastleggen. Gelukkig zijn drones steeds betaalbaarder waardoor filmpjes zoals hieronder binnen ieders handbereik komen. Moet je natuurlijk nog wel eerst een spannende actie uithalen, zoals van een bergweg afrijden op je longboard…

Dronefotografie (2016)
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools KabelDrone demodag
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.