Downhill longboarding met een DJI Phantom

Drones en actiesporten, het is een match made in heaven. Schokkerige GoPro-filmpjes vanaf een helm kunnen echt niet meer anno 2015, je moet je stunts tegenwoordig minstens met een quadcopter vastleggen. Gelukkig zijn drones steeds betaalbaarder waardoor filmpjes zoals hieronder binnen ieders handbereik komen. Moet je natuurlijk nog wel eerst een spannende actie uithalen, zoals van een bergweg afrijden op je longboard…

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!