Video

Prachtige video van mistige kust

Het was behoorlijk mistig afgelopen week. Het verkeer ondervond veel last van de mist maar het waren tegelijk ideale omstandigheden om erop uit te trekken met een drone. In onderstaand filmpje is de kust in de buurt van Wassenaar prachtig in beeld gebracht. Het filmpje is afkomstig van de maker van het Domtoren-filmpje, waarbij ook al creatief gebruik gemaakt werd van de weersomstandigheden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Prachtige video van mistige kust

  • wat maak je toch mooie filmpjes Jelte!!
    groetjes je nichtje Rosalie

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier