Video

Drone voegt extra dimensie toe aan videoclip OK Go   

De Amerikaanse band OK Go kreeg wereldwijd bekendheid door hun creatieve videoclips. Een aantal van hun clips werden zelfs in een enkele shot opgenomen. Voor het opnemen van de videoclip bij het nummer I Won’t Let You Down maakte de filmmaker gebruik van een cameradrone, met wederom een zeer artistieke muziekvideo tot gevolg.

Bekijk ook de behind de screens video, waarin uitgelegd wordt hoe de muziekvideo tot stand kwam:

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier