Monumentale Engelse windmolen in winters landschap

Wie vroeg opstaat en de kou trotseert kan met een drone fantastisch mooie filmpjes maken, zeker als je de luchtbeelden combineert met timelapse-opnamen vanaf de grond. Kijk maar naar onderstaand filmpje van Pitstone Windmill, één van de oudste windmolens van Engeland. Voor de video werd overigens geen superkostbare apparatuur gebruikt: een Phantom 2 met GoPro Hero 4 voor de luchtopnamen en een Panasonic GH4 voor de rest.

Bestel de Mavic Air direct bij DJI
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.