Mooie dronevideo toont kust van West-Ierland

De ruige Atlantische kust van Ierland, ook wel de Wild Atlantic Way genoemd, is een 2500 kilometer lang gebied dat gekenmerkt wordt door kliffen, inhammen, rotspartijen, oude forten en stranden. Een ideaal decor dus voor een dronevideo:

Wil je na het kijken van bovenstaande video nog meer indrukwekkende dronebeelden van de West-Ierse kust zien, bekijk dan de Klippen van Moher video die we vorig jaar plaatsten.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel de Mavic Air bij DJI