Golfer slaat drone uit de lucht met golfbal

Het leek zo’n goed idee van Adidas: kijken of een professionele golfspeler op een nieuw type schoen in staat is om een doel in de lucht te raken, in dit geval een plaat piepschuim onder een drone. Maar in plaats van de plaat raakte de Australische golfprofessional Jason Day de quadcopter, die daarop prompt ter aarde stortte. Een mooi voorbeeld van drone in one

https://www.youtube.com/watch?v=7IIk8F1Tcd8

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier