Golfer slaat drone uit de lucht met golfbal

Het leek zo’n goed idee van Adidas: kijken of een professionele golfspeler op een nieuw type schoen in staat is om een doel in de lucht te raken, in dit geval een plaat piepschuim onder een drone. Maar in plaats van de plaat raakte de Australische golfprofessional Jason Day de quadcopter, die daarop prompt ter aarde stortte. Een mooi voorbeeld van drone in one

https://www.youtube.com/watch?v=7IIk8F1Tcd8

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.