Lollige boer fotografeert koeiensmiley met drone

Neem een creatieve boer met tijd teveel, een flinke veestapel en een cameradrone. Het resultaat is een video waarin te zien is hoe een kudde koeien een levende smiley vormen, en dat alles gefilmd vanuit de lucht. Het is overigens niet voor het eerst dat Derek Klingenberg een #CowArt-video online zet. Zijn YouTubekanaal telt inmiddels dan ook een kleine vijftigduizend abonnees.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals