Lollige boer fotografeert koeiensmiley met drone

Neem een creatieve boer met tijd teveel, een flinke veestapel en een cameradrone. Het resultaat is een video waarin te zien is hoe een kudde koeien een levende smiley vormen, en dat alles gefilmd vanuit de lucht. Het is overigens niet voor het eerst dat Derek Klingenberg een #CowArt-video online zet. Zijn YouTubekanaal telt inmiddels dan ook een kleine vijftigduizend abonnees.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier