Salon du Drone: tweedaags drone-evenement in België

Salon du DroneOp 7 en 8 maart 2015 vindt in Brussel de Salon du Drone plaats, een tweedaags evenement waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van onbemande luchtvaartuigen worden getoond. De dronebeurs staat vooral in het teken van luchtfotografie en cinematografische toepassingen van drones.

Het is voor het eerst dat er in België een evenement plaatsvindt dat geheel aan drones is gewijd. Bekende namen als Niko, Canon, Fujifillm, Olympus Ricoh, Cewe en Mitsubishi zijn vertegenwoordigd, alsook partijen als GoPro en DJI. Volgens de organisatie zal er ook een vertegenwoordiger van de Europese Commissie aanwezig zijn.

Het evenement is op 7 en 8 maart voor iedereen toegankelijk. Tickets kosten 10 euro aan de deur en 7 euro in de online voorverkoop. Op 9 maart is de beurs alleen toegankelijk voor professionals uit de sector. De locatie van de Salon du Drone is Tour & Taxis in Brussel.

TUSExpo in Nederland

Volgende week vindt in Nederland de Unmanned Systems Expo plaats in Den Haag. Ook dit congres staat volledig in het teken van UAVs. Wie niet in staat is om dit evenement bij te wonen krijgt dus begin maart een herkansing bij onze zuiderburen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier