3FM-dj filmt wintersport Alpen met drone

Radio-dj Coen Swijnenberg is helemaal gek van drones. Sinds kort beschikt hij over een DJI Phantom 2 met GoPro 3, en die set moest natuurlijk mee op wintersport. Hij maakte er een aantal mooie opnamen van de sneeuwpret (natuurlijk mocht een dronie niet ontbreken), en was zo aardig om ons hier even op te attenderen via Twitter. Coen, bedankt, en we zien uit naar je volgende creatie!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.