Video

DJI Inspire 1 maakt spectaculaire beelden van actieve vulkaan

In de TV-show Good Morning Amerika waren vanmorgen live beelden te zien van Bardarbunga, een actieve vulkaan op IJsland. De beelden werden gemaakt met een Inspire 1, de nieuwste 4k cameradrone van het Chinese bedrijf DJI. De drone werd bestuurd door Eric Cheng, director Aerial Imaging bij DJI.

Het is niet voor het eerst dat een onbemand luchtvaartuig wordt ingezet om luchtopnamen te maken van een eruptie. Eerder al werd een DJI Phantom ingezet, die maakte toen deze beelden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier