BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

DJI Phantom vliegt twee keer tegen hetzelfde gebouw aan

De ‘return to home’ functie van de DJI Phantom moet ervoor zorgen dat de quadcopter automatisch terugkeert zodra de verbinding met de piloot verbroken raakt. Maar dan moet er geen gebouw in de weg staan. In onderstaand filmpje is te zien hoe een Phantom onherroepelijk tegen een flat aanbotst. De quadcopter herstelt zich wonderbaarlijk van de crash en hervat zijn retourvlucht… om dan nogmaals tegen hetzelfde gebouw aan te vliegen.

De tweede crash was helaas teveel voor de drone, die uiteindelijk met een harde klap op de grond belandt. De vinder van de UAV zette vervolgens de beelden van de crash op YouTube met daarbij de mededeling dat de eigenaar de restanten op mag komen halen.

3 Comments

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.