Volg #TUSExpo2015 live vanuit Den Haag

TUS Expo 2015Vandaag gaat in Den Haag The Unmanned Systems Expo 2015 (TUSExpo2015) van start, de eerste Europese vakbeurs gericht op de zich snel ontwikkelende industrie rond onbemande luchtvaart. Het evenement duurt drie dagen en bestaat uit een conferentie en een beursgedeelte.

De sprekers gaan in op diverse aspecten en toepassingen van UAVs, zoals het gebruik van drones in de landbouw of voor andere inspectiedoeleinden. Ook wordt er stilgestaan bij de regelgeving. Op de beursvloer zijn tal van bedrijven uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd, waaronder dronefabrikanten en partijen die professioneel gebruik maken van drones.

Dronewatch is uiteraard aanwezig en zal via Twitter live verslag doen van het evenement. Gedurende de dag kun je natuurlijk ook de conferentie-hashtag #TUSExpo2015 volgen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier