BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Volg #TUSExpo2015 live vanuit Den Haag

TUS Expo 2015Vandaag gaat in Den Haag The Unmanned Systems Expo 2015 (TUSExpo2015) van start, de eerste Europese vakbeurs gericht op de zich snel ontwikkelende industrie rond onbemande luchtvaart. Het evenement duurt drie dagen en bestaat uit een conferentie en een beursgedeelte.

De sprekers gaan in op diverse aspecten en toepassingen van UAVs, zoals het gebruik van drones in de landbouw of voor andere inspectiedoeleinden. Ook wordt er stilgestaan bij de regelgeving. Op de beursvloer zijn tal van bedrijven uit binnen- en buitenland vertegenwoordigd, waaronder dronefabrikanten en partijen die professioneel gebruik maken van drones.

Dronewatch is uiteraard aanwezig en zal via Twitter live verslag doen van het evenement. Gedurende de dag kun je natuurlijk ook de conferentie-hashtag #TUSExpo2015 volgen.

Dronefotografie (2016)

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.