Video

One year of drone flight

Van oer-Hollandse waterlandschappen tot de ruige bergen van Wales, van de Batavia tot de stijle kliffen van West-Ierland, van de windmolens bij Kinderdijk tot een besneeuwd Sauerland: in ‘One year of drone flight’ zie je een jaar aan videobeelden gemaakt met een DJI Phantom 2 Vision+ in één compilatie voorbij komen. De video is geïnspireerd op de prachtige ‘Fly High!‘ video die we hier eerder plaatsen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier