#Cupidrone bezorgt rozen vanuit de lucht

Je associeert drones waarschijnlijk niet snel met romantiek, maar daar komt misschien verandering in nadat je het volgende reclamespotje van mooiwatbloemendoen.nl hebt bekeken. In aanloop naar Valentijnsdag speurt de #cupidrone vanuit de lucht naar de liefde, en bezorgt een rode roos zodra hij een verliefd stel gevonden heeft. Het spotje werd gefilmd in Verona, waar het bekende balkon van Romeo en Julia te vinden is. Maar helaas is daar niemand thuis.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registreer nu voor de Amsterdam Drone Week
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.