IncidentVideo

Pijnlijke mid-air crash met Inspire 1

Drone vliegen is een leuke hobby, zeker als je het met anderen doet. Maar je moet natuurlijk wel goed uitkijken als je samen boven hetzelfde veldje vliegt: de kans op een botsing is klein maar zeker aanwezig. Daar kunnen onderstaande drone-eigenaren over meepraten: een TBS Discovery Pro vliegt na een plotselinge bocht met flinke vaart tegen een DJI Inspire 1 aan. Beide quadcopters filmden het incident. Of de drones de crash overleefd hebben is niet duidelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=b_wlyxB6DwQ

Hetzelfde ongeluk, maar dan gefilmd door de DJI Inspire 1:

https://www.youtube.com/watch?v=_nxqm0ory1o

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier