Achtergrond

Videoverslag van de TUSExpo 2015

Afgelopen week vond in het World Forum in Den Haag de TUSExpo 2015 plaats, de eerste Europese vakbeurs geheel gewijd aan onbemande systemen. DroneShots maakte onderstaand videoverslag van het evenement. Aan het woord komen onder andere de initiatiefnemer van het evenement, een vertegenwoordiger van de brandweer en een verkoper van consumentendrones.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier