Bijzondere dronebeelden van stad die 25 jaar onder water lag

Op 10 november 1985 brak in Argentinië een dam door, waardoor het toeristische stadje Villa Epecuén geheel onder water kwam te staan. Tientallen jaren later trok het water zich terug waardoor grote delen van het stadje weer zijn drooggevallen. Drone Films Project trok erop uit met een cameradrone om de restanten van de spookstad in beeld te brengen, waaronder huizen, straten en wat flink verroeste voertuigen.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.