Drone filmt bevroren Niagara-watervallen

De Niagarawatervallen zijn momenteel diep bevroren door de aanhoudende koude in de regio. Dat brengt een bijzonder schouwspel met zich mee: grote ijshopen stapelen zich op net achter de waterval zelf, met organisch aandoende vormen tot gevolg. Nieuwsorganisatie NBC stuurde een drone de lucht in om het schouwspel te filmen, met onderstaande video als resultaat.

https://www.youtube.com/watch?v=DLmoibUkvXM

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.