Video

Vette surfvideo gemaakt met drone

Een diepblauwe zee met grote golven, romantische eilandjes met witte stranden, gouden zonsondergangen, walvissen, imposante rotsformaties en stoere golf- en kitesurfers: het zijn de ingrediënten van onderstaande surfvideo, die met een drone werd opgenomen. Een waarschuwing vooraf: na het kijken wil je gegarandeerd op vakantie (en een drone kopen, als je die nog niet had).

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier