Waanzinnige watervalvideo gemaakt met drone

La Huestace is een prachtig natuurpark gelegen aan de Golf van Mexico. Het gebied is rijk aan watervallen en begroeiing: naar schatting leven er 2.000 verschillende plantsoorten in het gebied. Ook is het gebied cultureel interessant: ooit leefden er Maya’s in het gebied, waarvan er nog enkele tempels bewaard zijn gebleven. In onderstaande dronevideo wordt al deze natuurpracht en cultureel erfgoed in volle glorie getoond.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.