Waanzinnige watervalvideo gemaakt met drone

La Huestace is een prachtig natuurpark gelegen aan de Golf van Mexico. Het gebied is rijk aan watervallen en begroeiing: naar schatting leven er 2.000 verschillende plantsoorten in het gebied. Ook is het gebied cultureel interessant: ooit leefden er Maya’s in het gebied, waarvan er nog enkele tempels bewaard zijn gebleven. In onderstaande dronevideo wordt al deze natuurpracht en cultureel erfgoed in volle glorie getoond.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier