Mooi winterfilmpje: Henleypark Lake

Het is bijna voorjaar en je merkt dat de zon al aan kracht begint te winnen. Maar het seizoen van ijs&sneeuw is nog niet voorbij en we kunnen nog wel een winters dronefilmpje tonen, in dit geval van een bevroren Henleypark Lake in het Engelse graafschap Surrey. Voor het filmen werd gebruik gemaakt van een DJI S900 hexacopter met Panasonic Lumix GH4, een setup waarmee je bijzonder mooie filmbeelden kunt maken.

360º-fotografie en -video
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel de Mavic Air bij DJI
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.