Drone filmt sloop-explosie vanuit de lucht

Het slopen van een gebouw middels een gecontroleerde explosie is een magnifiek schouwspel, zeker als je het dichtbij vanuit de lucht filmt. Dat kan tegenwoordig veilig dankzij drones. In onderstaande video ben je getuige van de sloop van de Gramercy Tower in Las Vegas, die door een professionele octocopter werd vastgelegd.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier