Drone filmt sloop-explosie vanuit de lucht

Het slopen van een gebouw middels een gecontroleerde explosie is een magnifiek schouwspel, zeker als je het dichtbij vanuit de lucht filmt. Dat kan tegenwoordig veilig dankzij drones. In onderstaande video ben je getuige van de sloop van de Gramercy Tower in Las Vegas, die door een professionele octocopter werd vastgelegd.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools KabelDrone demodag
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.