Drone filmt sloop-explosie vanuit de lucht

Het slopen van een gebouw middels een gecontroleerde explosie is een magnifiek schouwspel, zeker als je het dichtbij vanuit de lucht filmt. Dat kan tegenwoordig veilig dankzij drones. In onderstaande video ben je getuige van de sloop van de Gramercy Tower in Las Vegas, die door een professionele octocopter werd vastgelegd.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier