Drones spelen hoofdrol in nieuwe Audi-commercial

Stel je een wereld voor vol met delivery drones en allerlei andere onbemande luchtvaartuigen in de lucht. Overal waar je kijkt zie je drones en het gezoem is overal te horen. En wat als die drones doordraaien en mensen aan gaan vallen… Een wenselijk toekomstbeeld? Audi denkt van niet, en maakte een reclamefilmpje dat sterk doet denken aan de film ‘The Birds’ van Alfred Hitchcock. In de commercial treedt de nieuwe Audi A6 op als redder in nood. Moraal van het verhaal: technologie kan behoorlijk intimiderend zijn, maar niet in handen van Audi.

https://www.youtube.com/watch?v=vcV71liAMwc

360º-fotografie en -video
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools KabelDrone demodag
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.