DronefotografieNieuws

Man vraagt vriendin ten huwelijk via drone

Een Amerikaanse man (27) uit San Diego heeft zijn vriendin op een wel heel originele manier ten huwelijk gevraagd. Terwijl hij met zijn drone aan het vliegen was gaf hij haar de videobril die live camerabeelden vanuit het toestel toonde. Op dat moment vloog de drone boven een stuk strand waar hij in grote letters ‘Court will you marry me?’ had geschreven. Het antwoord luidde volmondig ‘ja’.

Huwelijksaanzoek
Huwelijksaanzoek in het zand
Het moment van het aanzoek
De aanstaande verloofde met haar ring
De aanstaande verloofde met haar ring
Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier