BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

‘s Werelds grootste grot gefilmd met drone

Van Hang Sơn Đoòng in Vietnam, de grootste grot ter wereld, is onlangs een prachtige dronevideo gemaakt. De grot is gelegen in nationaal park Phong Nha-Kẻ Bàng nabij de grens met Laos. Ondanks de enorme afmetingen van de grot – die bestaat uit een tunnel van meer dan vier kilometer lang – werd deze pas in 1991 ontdekt, en het zou nog tot 2009 duren voordat de grot internationaal bekendheid kreeg. Op een aantal plaatsen is de grot ingestort, en daar groeit nu tropisch regenwoud op een diepte van 400 meter.

Je kunt de grot nu vanuit je leunstoel verkennen dankzij onderstaande video, waarin mooie beelden van een drone verwerkt zijn. Op de grond werd voor de filmopnamen gebruik gemaakt van een Canon 6D. De luchtopnamen zijn gemaakt met een DJI Phantom 2 met GoPro Hero 4.

Leave a Reply

Powervision Powerray
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.