International Drone Day 2015: de eerste video’s

Deze zaterdag stond in het teken van International Drone Day, een wereldwijd event waarbij stilgestaan wordt bij de positieve aspecten van drones. Op verschillende plekken kwamen mensen bij elkaar om met hun drones te vliegen, spelletjes te spelen of gewoon te kletsen over hun hobby. Ook werden er demonstraties verzorgd, bijvoorbeeld van FPV racing. In Nederland waren er evenementen in Breda en in Amsterdam. Inmiddels zijn er al enkele video’s beschikbaar van de dag, hieronder vind je een eerste selectie.

https://www.youtube.com/watch?v=jK-IEXBFFEM

Bestel de Mavic Air direct bij DJI
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools KabelDrone demodag
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.