International Drone Day 2015: de eerste video’s

Deze zaterdag stond in het teken van International Drone Day, een wereldwijd event waarbij stilgestaan wordt bij de positieve aspecten van drones. Op verschillende plekken kwamen mensen bij elkaar om met hun drones te vliegen, spelletjes te spelen of gewoon te kletsen over hun hobby. Ook werden er demonstraties verzorgd, bijvoorbeeld van FPV racing. In Nederland waren er evenementen in Breda en in Amsterdam. Inmiddels zijn er al enkele video’s beschikbaar van de dag, hieronder vind je een eerste selectie.

https://www.youtube.com/watch?v=jK-IEXBFFEM

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registreer nu voor de Amsterdam Drone Week
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.