BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

International Drone Day 2015: de eerste video’s

Deze zaterdag stond in het teken van International Drone Day, een wereldwijd event waarbij stilgestaan wordt bij de positieve aspecten van drones. Op verschillende plekken kwamen mensen bij elkaar om met hun drones te vliegen, spelletjes te spelen of gewoon te kletsen over hun hobby. Ook werden er demonstraties verzorgd, bijvoorbeeld van FPV racing. In Nederland waren er evenementen in Breda en in Amsterdam. Inmiddels zijn er al enkele video’s beschikbaar van de dag, hieronder vind je een eerste selectie.

https://www.youtube.com/watch?v=jK-IEXBFFEM

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.