Verwoestingen cycloon Pam vastgelegd door drone

Een Australische cameraman heeft met behulp van een drone indrukwekkende videobeelden gemaakt van de verwoestingen op de eilanden van Vanuatu, dat vorige week werd getroffen door cycloon Pam. De eilandgroep ten noordoosten van Australië wordt met enige regelmaat getroffen door natuurgeweld, maar cycloon Pam heeft wel erg hard toegeslagen. Het gebied is daardoor moeilijk te bereiken. Volgens reddingswerkers zijn hele dorpen zijn weggevaagd en is er van de landbouw nauwelijks iets over.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier