Video

Mooie 4K luchtvideo van Argentijnse kathedraal

De Catedral de La Plata is de grootste kathedraal van Argentinië. Met een hoogte van 112 meter en een neogotische bouwstijl is het bouwwerk de moeite van het bewonderen waard als je ooit in Buenos Aires bent. Maar je kunt de imposante kerk nu ook vanuit je luie stoel bewonderen: het luchtvideobedrijf Primashock maakte onlangs een prachtige dronevideo van de kathedraal, in 4K resolutie.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier