Regelgeving

BNR Juridische Zaken over regels rond drones

BNRAfgelopen week werd er in het radioprogramma Juridische Zaken van BNR aandacht besteed aan de regelgeving rond drones. Zeker nu steeds meer hobbyisten de lucht gaan verkennen met hun drones is er behoefte aan duidelijkheid over wat er wel en niet mag. Maar commerciële partijen die in de weer willen met onbemande luchtvaartuigen hebben veel vragen. Niels Winters, juridisch adviseur bij ICT Recht, legt uit. Beluister het item

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier