BNR Juridische Zaken over regels rond drones

BNRAfgelopen week werd er in het radioprogramma Juridische Zaken van BNR aandacht besteed aan de regelgeving rond drones. Zeker nu steeds meer hobbyisten de lucht gaan verkennen met hun drones is er behoefte aan duidelijkheid over wat er wel en niet mag. Maar commerciële partijen die in de weer willen met onbemande luchtvaartuigen hebben veel vragen. Niels Winters, juridisch adviseur bij ICT Recht, legt uit. Beluister het item

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.