Video: hoe vlieg je met een drone?

CampusTalk is een tv-programma van de School voor Journalistiek in Utrecht. De toenemende populariteit van drones is ook dit programma niet ontgaan en onlangs maakten twee studenten van de opleiding een item over drones. Onderdeel van het item was een introductie ‘Hoe vlieg je met een drone?’, in dit geval een DJI Phantom 2 Vision+. De demonstratie werd verzorgd door Wiebe de Jager van Dronewatch.nl.

Bestel de Mavic Air direct bij DJI
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.