Megabrand New York gefilmd door drone

De enorme brand die gisteren in Manhatten negentien gewonden eiste en een pand uit 1900 deels liet instorten is door een drone vanuit de film gefilmd. In de video is goed te zien hoe het brandweerkorps middels meerdere hoogwerkers tracht het vuur te bedwingen.

Waarschijnlijk zijn de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten (FAA) niet blij met de beelden, want het vliegen boven stedelijk gebied is streng verboden. Alleen nieuwsorganisaties mogen sinds kort met drones vliegen om dergelijke beelden te vergaren, en dat alleen onder strenge voorwaarden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier