BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

‘DJI Phantom 3 wordt begin april aangekondigd’

Er doen hardnekkige geruchten de ronde dat DJI begin april een opvolger van de populaire Phantom 2 quadcopter zal introduceren. Volgens Simon Newton van het populaire Youtube-kanaal On the Kitchen Table gaat DJI ‘binnen twee weken’ een nieuw product aankondigen. Het zou daarbij gaan om de Phantom 3.

Of de Phantom 3 de Phantom 2-serie gaat vervangen of dat het gaat om een model dat gepositioneerd wordt tussen de huidige Phantoms en de Inspire 1 is niet bekend. Ook is onduidelijk of de Phantom 3 een quadcopter is of dat het gaat om een hexacopter, die volgens eerdere geruchten Phantom XSIX zou heten.

Is dit de nieuwe Phantom 3?

Is dit de nieuwe Phantom 3?

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.