‘DJI Phantom 3 wordt begin april aangekondigd’

Er doen hardnekkige geruchten de ronde dat DJI begin april een opvolger van de populaire Phantom 2 quadcopter zal introduceren. Volgens Simon Newton van het populaire Youtube-kanaal On the Kitchen Table gaat DJI ‘binnen twee weken’ een nieuw product aankondigen. Het zou daarbij gaan om de Phantom 3.

Of de Phantom 3 de Phantom 2-serie gaat vervangen of dat het gaat om een model dat gepositioneerd wordt tussen de huidige Phantoms en de Inspire 1 is niet bekend. Ook is onduidelijk of de Phantom 3 een quadcopter is of dat het gaat om een hexacopter, die volgens eerdere geruchten Phantom XSIX zou heten.

Is dit de nieuwe Phantom 3?
Is dit de nieuwe Phantom 3?
- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.