Gerucht

‘DJI Phantom 3 wordt begin april aangekondigd’

Er doen hardnekkige geruchten de ronde dat DJI begin april een opvolger van de populaire Phantom 2 quadcopter zal introduceren. Volgens Simon Newton van het populaire Youtube-kanaal On the Kitchen Table gaat DJI ‘binnen twee weken’ een nieuw product aankondigen. Het zou daarbij gaan om de Phantom 3.

Of de Phantom 3 de Phantom 2-serie gaat vervangen of dat het gaat om een model dat gepositioneerd wordt tussen de huidige Phantoms en de Inspire 1 is niet bekend. Ook is onduidelijk of de Phantom 3 een quadcopter is of dat het gaat om een hexacopter, die volgens eerdere geruchten Phantom XSIX zou heten.

Is dit de nieuwe Phantom 3?
Is dit de nieuwe Phantom 3?
Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier