Drone legt Amerikaanse rotslandschappen in ultra HD vast

De Amerikaanse staat Utah staat bekend om haar fascinerende woestijnlandschappen, vol met rotsformaties die al millennia de horizon domineren. Een groepje bergbeklimmers trok erop uit om een aantal majestueuze ‘Desert Towers’ te beklimmen, terwijl een drone ze vanuit de lucht in ultra HD (4K) resolutie filmde.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier