Drone legt Amerikaanse rotslandschappen in ultra HD vast

De Amerikaanse staat Utah staat bekend om haar fascinerende woestijnlandschappen, vol met rotsformaties die al millennia de horizon domineren. Een groepje bergbeklimmers trok erop uit om een aantal majestueuze ‘Desert Towers’ te beklimmen, terwijl een drone ze vanuit de lucht in ultra HD (4K) resolutie filmde.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier